Жителя Тернопільщини, який розповсюджував дитячу порнографію, засудили до 3 років

Раніше йому призначили покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

09.02.2023
Жителя Тернопільщини, який розповсюджував дитячу порнографію, засудили до 3 років
Фото: умовне

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури. 

У вересні 2021 року житель одного з сіл Теребовлянського району через месенджер Viber розповсюджував порнографічні знімки неповнолітньої знайомої та згодом шантажував ними цю дівчину. Потерпіла написала заяву до поліції. 

Під час обшуку у телефоні та флеш-носіях зловмисника правоохоронці виявили близько 300 фото та відеоматеріалів з оголеними тілами інших неповнолітніх.

Згідно з висновками експертів частина цих записів є дитячою порнографією.

Суд першої інстанції, всупереч позиції прокурора, призначив винній особі покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Прокурор оскаржив це рішення в апеляційній інстанції. 

Тож чоловіка засудили до 3 років позбавлення волі за зберігання та розповсюдження дитячої порнографії (ч. 1, ч. 3 ст. 301-1 КК України) з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з навчанням, вихованням та проведенням дозвілля дітей на строк 3 роки.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.