Жінка у Франківську насміхалась із загибелі українських захисників та захоплювалася Путіним

Служба безпеки затримала в Івано-Франківську уродженку РФ, яка виправдовувала російську військову агресію.

25.09.2023
Жінка у Франківську насміхалась із загибелі українських захисників та захоплювалася Путіним

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Жінка вела у соцмережі агітацію, усвідомлюючи, що сприяє створенню негативної суспільної думки про Україну та українців. У поширюваних дописах вона формувала антиукраїнські настрої.

Зловмисниця активно ділилася контентом зі зневажливими епітетами на адресу української нації, наклепами на Збройні Сили України та насміхалась із загибелі захисників.

Агітаторка виправдовувала агресію РФ, поширюючи вигадки про те, що українські міста заснувала Росія, війну розпочала Україна, українці є окупантами на своїй землі, кримчани задоволені анексією, а Маріуполь загарбники перетворили на зразкове місто. Крім того, жінка вболівала за вояків агресора, захоплювалася Путіним, тужила за сталінізмом і СРСР.

У помешканні уродженки РФ правоохоронці провели обшуки, звідки вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон із доказами розповсюдження антиукраїнської дезінформації в забороненій соцмережі.

Жінку затримали й оголосили їй підозру.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.