Зеленський прибув до Львова

Президент України Володимир Зеленський вночі 15 грудня записав своє традиційне звернення до українців зі Львова.

15.12.2023
Зеленський прибув до Львова

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Глава держави зазначив, що за цим рішенням криється величезна робота з боку української влади. Водночас він запевнив, що настане день, коли українці відзначать вступ у Євросоюз.

«Це велика робота – інтегрувати державу, усі інституції, усі норми до Євросоюзу. Але зробимо. Україна вже не раз доводила, на що ми здатні. Буде й інше переможне рішення – буде час, коли зможемо відсвяткувати вступ України у Євросоюз. Зараз в Україні у багатьох піднесений настрій, і це важливо, це мотивація. І я вітаю всіх вас, кожного й кожну, з тим, що вдалося. Вдалося всім нам, хто єдністю України зміцнює єдність усієї Європи. Я хочу особливо подякувати всім нашим хлопцям і дівчатам, усім чоловікам і жінкам, які бились і б’ються заради України, які зараз у боях, які захищають волю України, які допомагають нашим воїнам – лікують, тренують, завозять зброю, виробляють зброю. Усе, чого ми досягаємо, було б неможливе без тієї героїчної сміливості наших людей, нашого народу, яка так надихає весь світ», – зазначив Володимир Зеленський.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.