В Україні з’явився телеграм-канал про корупціонерів та зрадників

Український журналіст та військовослужбовець Євген Міклушка запустив авторський телеграм-канал “Список Міклушки”, де публікує інформацію про зрадників, корупціонерів, сепаратистів та російських агентів.

21.02.2023
В Україні з’явився телеграм-канал про корупціонерів та зрадників
Фото: умовне

Українська держава та громадянське суспільство мають документувати тих, хто допомагав окупантам захоплювати українські землі, хто “керував” окупованими територіями та разом з росіянами здійснював злочини, аби не допустити, щоб ці люди уникнули відповідальності за свої вчинки. Аферисти, шахраї, які організовують фейкові збори коштів під час війни, схеми розкрадання гумдопомоги, псевдоволонтери, контрабандисти, хабарники та корумповані чиновники – усі мають бути покарані, пише видання “Львівські новини”.

Також кожен з користувачів, хто хоче поділитися інформацією про зрадників та корупціонерів, може написати військовослужбовцю у ТГ, після перевірки інформації її буде опубліковано.

Аби всі ці зрадники та брехуни не загубились після нашої перемоги, а відповіли перед народом та державою, телеграм-канал публікуватиме інформацію про їхні злочини.

Якщо ви хочете бути в курсі найсвіжіших та сенсаційних новин про корупціонерів, любителів “русского мира”, сепаратистів та гауляйтерів, які  так радісно і впевнено паплюжать рідну країну, ведуть пропаганду кремля на окупованих територіях України, то вам необхідно приєднатися до телеграм-каналу “Список Міклушки”.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.