Трьох експрацівників Укрзалізниці, які допомагали перевозити ворожу техніку, судитимуть

На Харківщині судитимуть трьох експрацівників Укрзалізниці, які допомагали окупантам в Куп’янську перевозити їхню військову техніку.

13.06.2023
Трьох експрацівників Укрзалізниці, які допомагали перевозити ворожу техніку, судитимуть

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури

“Слідством встановлено, що під час окупації м. Куп‘янськ російські загарбники створили виробничий підрозділ «Купянск-Южная дистанция пути». Троє експрацівників регіональної філії Укрзалізниці пішли на співпрацю з окупантами”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 37-річний чоловік обійняв посаду «заместителя начальника дистанции по искусственным сооружениям», 30-річний обвинувачений став «заместителем начальника дистанции по текущему содержанию пути», їхній 43-річний колега був «головним інженером».

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.