Міська голова Мостиськ зустрілася з президентом Ізраїлю

З 22 березня 2022 року у місті Мостиська на Львівщині працював ізраїльський польовий шпиталь, який надавав допомогу внутрішньо переселеним громадянам, мешканцям Мостиської громади та Львівської області. У квітні шпиталь згорнули, він завершив свою місію. Водночас співпраця між Мостищиною та Ізраїлем продовжується.

08.06.2023
Міська голова Мостиськ зустрілася з президентом Ізраїлю

Як повідомили у Мостиській міській раді, на запрошення керівництва ізраїльського медичного центру Sheba з 28 травня по 6 червня цього року міська голова Мостиськ Мирослава Пельц перебувала в місті Тель-Авів на урочистих заходах з нагоди 75 річниці шпиталю.

Вказується, що під час поїздки відбувся прийом Мирослави Пельц у резиденції президента Держави Ізраїль Іцхака Герцоґа.

Крім того, під час перебування в країні делегації зі Львівщини відбувся прем’єрний показ документального фільму про згаданий вже ізраїльський польовий госпіталь у місті Мостиська, де працювали медики центру Sheba.

“На завершення Мирослава Пельц обговорила шляхи допомоги Мостиській громаді з боку ізраїльських колег. Ми щиро дякуємо ізраїльському народу за довіру та підтримку. Надіємось, що наша співпраця лише посилиться і приноситиме бажані результати”, – йдеться в повідомленні міськради.

Нагадаємо, в Україні запрацювала ізраїльська система оповіщення про ракетні удари.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.