Українські футболісти Іванісеня, Кулаков, Мампассі, Калінін та Сагуткін продовжують грати у рф

Українська асоціація футболу розгляне справи щодо порушення ними кодексу етики та чесної гри 9 березня.

07.03.2023
Українські футболісти Іванісеня, Кулаков, Мампассі, Калінін та Сагуткін продовжують грати у рф
Фото: Дмитро Іванісеня

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу 9 березня розгляне ряд справ щодо можливих порушень кодексу етики та чесної гри українськими футболістами, які після 24 лютого 2022 року залишились грати за російські футбольні клуби, йдеться на офіційному сайті Української асоціації футболу.

Дмитро Іванісеня продовжує грати “Крилья Совєтов”, Марк Мампассі – за “Локомотив”, Денис Кулаков – у складі “Урала”, Ігор Калінін – за “Ростов”, а Данило Сагуткін – за “Акрон”. 

Нагадаємо, торік покарання отримав Анатолій Тимощук, якого позбавили усіх трофеїв, здобутих в Україні та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України. Нещодавно він вперше прокоментував війну в Україні. 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.