У Тернополі в матері вилучили дитину, яка жила серед купи сміття та пустих пляшок

Дівчинку тимчасово вилучили з родини, допоки батьки не забезпечать їй належні умови проживання.

04.05.2023
У Тернополі в матері вилучили дитину, яка жила серед купи сміття та пустих пляшок

У патрульній поліції Тернопільщини розповіли, що 3 травня близько 16:00 правоохоронці отримали повідомлення від небайдужої громадянки про неналежний догляд за дитиною. 

За вказаною адресою двері до помешкання відчинила жінка, яка не знала, де перебуває її дитина. У тернопільській квартирі були антисанітарні умови, купа сміття, брудні речі та пусті пляшки.

Поліцейські спільно з матір’ю дитини перевірили прилеглу територію та в одному із дворів багатоповерхівок виявили дитину. Вона розповіла, що мама її не годує та систематично вживає алкогольні напої. Патрульні заспокоїли та нагодували дівчинку.

З огляду на виявлені обставини дитину не залишили за адресою проживання. Про подію повідомили працівників служби у справах дітей та соціальних працівників. Склали на матір протокол за ч. 1 ст. 184 (Неналежне виконання батьківських обов’язків) КУпАП. 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.