У родини зрадника Богуслаєва знайшли ще нерухомість на французькому курорті

Син підозрюваного у пособництві державі-агресору В’ячеслава Богуслаєва Олександр є бенефіціаром компанії у Франції, на яку зареєстроване майно на Лазуровому узбережжі.

25.05.2023
У родини зрадника Богуслаєва знайшли ще нерухомість на французькому курорті

Про це пишуть журналісти проєкту “Схеми”.

“Олександр Богуслаєв разом із бізнес-партнером Сергієм Шинкаренком володіє фірмою SCI Saint Petr. На цю фірму записана квартира, підвал, паркомісце і гараж у житловому комплексі Parc Saint Paul у Валлорісі (французький регіон Прованс-Альпи-Лазуровий берег). Вартість майна оцінюється в 800 000 євро”, – вказують журналісти.

Олександр Богуслаєв був заступником голови наглядової ради “Мотор Січі”.

Повідомляється, що це не єдина нерухомість у Франції, якою Богуслаєв і Шинкаренко володіють спільно.

Зокрема, на фірму SCI SLAVA (бенефіціари Олександр Богуслаєв і Сергій Шинкаренко) зареєстрований будинок на бульварі Едуарда восьмого у Ніцці вартістю 1 мільйон 620 тисяч євро.

У листопаді 2022 року “Схеми” також виявили, що Олександр Богуслаєв є бенефіціаром низки компаній у Франції, на які зареєстроване майно на Лазуровому узбережжі. Загалом ця нерухомість оцінюється в 6 мільйонів євро (це майже 250 мільйонів гривень).

Нагадаємо, колишнього власника та почесного президента підприємства «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва затримали наприкінці жовтня 2022 року. Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Богуслаєва підозрюють у колабораційній діяльності (ст. 111-1) та пособництві державі-агресору (ст. 111-2), а також у сприянні діяльності терористичної організації.

Згодом Богуслаєву повідомили ще про одну підозру за те, що він наказав зняти лопаті з гелікоптерів, щоб ними не скористалися українські військові.

 

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.