У Мостиськах, що на Львівщині, відбувся концерт військового оркестру. Фото

7 вересня у сквері ім. Т.Г. Шевченка відбувся виступ Концертної групи Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

07.09.2022
У Мостиськах, що на Львівщині, відбувся концерт військового оркестру. Фото

Під час концерту збирали гроші на допомогу ЗСУ. Про це повідомляє Мирослава Пельц, голова Мостиської міськради.

“За ініціативи старости старостинського округу №7 Мирослави Корпесьо відбувся виступ Концертної групи Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України в складі оркестру, солістів та балету. Також нас радувала своїм співом Народна артистка України Марина Гончаренко.

Музиканти виконали низку музичних творів та пісенних композицій – це були як відомі народні пісні, так і популярні композиції сучасних українських виконавців”, – прокоментувала вона.
Також Пельц додала, традиційно на заході організовано збір коштів на потреби ЗСУ- зібрано 10 337 гривень.Усі кошти передано у Благодійний фонд допомоги військовим при Мостиській міській раді.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.