У Львові затримали “злодія в законі” з санкційного списку РНБО

Уродженця Грузії депортували з України.

31.05.2023
У Львові затримали “злодія в законі” з санкційного списку РНБО

Про це 31 травня повідомила пресслужба департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

“39-річний уродженець Грузії знаходиться у санкційному списку РНБО. Наразі його примусово видворено за межі країни”, – розповів начальник ДСР Нацполіції Андрій Рубель.

Як зазначив Рубель, у 2018 році “злодій в законі” на прізвисько “Серго Самтредський” отримав заборону відвідувати України упродовж 5-ти років, а у 2021 до нього були застосовані персональні обмежувальні санкції РНБО.

“Як тільки-но ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування. Вже за кілька днів з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові”, – зазначають правоохоронці. 

Відтак 29 травня його затримали. На виконання рішення РНБО поліцейські спільно з Державною міграційною службою України примусово депортували “злодія в законі” за межі країни.

“39-річний уродженець Грузії був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського воровського клану”, – додали у поліції. 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.