У кремлі відреагували на ордер на арешт путіна

російські чиновники розкритикували Міжнародний кримінальний суд за його рішення.

18.03.2023
У кремлі відреагували на ордер на арешт путіна

Міжнародний кримінальний суд в Гаазі 17 березня видав ордер на арешт президента росії путіна та російської уповноваженої у справах дітей марії львови-бєлової.

У відповідь речник путіна дмітрій пєсков заявив, що рф не визнає юрисдикцію Міжнародного кримінального суду та його рішення вважає «нікчемними».

У міністерстві закордонних справ росії теж кажуть, що рішення МКС не мають для них жодного значення. «росія не є учасником Римського статуту Міжнародного кримінального суду і зобов’язань щодо нього не несе. З цим органом росія не співпрацює, а можливі “рецепти” на арешт, що виходять із Міжнародного суду, будуть для нас юридично нікчемними», — написала речниця відомства марія захарова.

Уповноважена у справах дітей марія львова-бєлова заявила, що ордером на арешт нібито визнали її роботу: «Добре, що міжнародна спільнота оцінила ту допомогу дітям нашої країни, що ми не залишаємо їх у зоні воєнних дій, що ми вивозимо їх, що створюємо для них добрі умови, оточуємо їх дбайливими людьми».

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.