Олександр Петраков офіційно очолив збірну Вірменії з футболу

Після завершення контракту тренер залишався без роботи.

16.01.2023
Олександр Петраков офіційно очолив збірну Вірменії з футболу

Колишній тренер збірної України Олександр Петраков очолив іншу національну команду. Петраков підписав контракт щодо роботи зі збірною Вірменії, про що повідомляє місцева федерація футболу, передає “Суспільне”.

Деталі контракту Петракова зі збірною Вірменії не повідомляються. Для 65-річного тренера це буде перший досвід роботи за кордоном: перед цим він тренував лише українські команди.

Вірменія залишилася без тренера у вересні 2022 року. За підсумками виступів у Лізі націй, де вірмени посіли останнє місце та вилетіли до дивізіону С, було припинено співпрацю з іспанцем Хоакіном Капарросом.

Петраков перед тим, як очолити Вірменію, з серпня 2021-го працював головним тренером збірної України. З нею йому вдалося вийти до фіналу плей-оф на чемпіонат світу-2022, однак там “синьо-жовті” програли Вельсу.

Останнім турніром, який збірна України провела під керівництвом Петракова, стала Ліга націй. За її підсумками українці фінішували другими, залишившись у дивізіоні В, після чого контракт 65-річного тренера з УАФ підійшов до завершення.

Розпочати роботу зі збірною Вірменії Петраков має у березні 2023 року. Саме тоді стартує відбір на чемпіонат Європи-2024.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.