На в’їзді до Києва затримали п’яного священника УПЦ МП

У нього не було при собі водійського посвідчення.

29.03.2023
На в’їзді до Києва затримали п’яного священника УПЦ МП
Фото: ДПСУ

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Там зазначили, що 48-річний священник був за кермом напідпитку та без документів на право керування. Під час перевірки автомобіля він нецензурно висловлювався та поводився некоректно. 

У його авто прикордонники виявили документи, видані в тимчасово окупованому Криму та на території рф на невідому особу, документи, диски та матеріали УПЦ МП.

“Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці, а також проходити тест на вживання алкоголю уродженець Волинської області відмовився”, – зазначили у ДПСУ. 

Священника передали співробітникам Нацполіції, а також поінформували співробітників СБУ.

На нього склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 126 КУпАП “Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами” та ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння).

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.