На Тернопільщині заборонили пішу ходу до Почаївської лаври

Рішення про заборону прийняли під час засідання ради оборони Тернопільщини.

11.08.2023
На Тернопільщині заборонили пішу ходу до Почаївської лаври

Як повідомляє “Суспільне”, про це сказав під час брифінгу начальник обласної військової адміністрації Володимир Труш.

“Починаючи з 19 серпня представники московського патріархату можуть здійснити ходу і можуть здійснити її з території Хмельницької області, здійснюючи перехід через Тернопільську область до Почаєва. Враховуючи ситуацію, заслухавши військових, представників СБУ, Нацполіції, а також коменданта області, було прийнято рішення щодо заборони таких дійств, такої ходи по території області”, — каже Володимир Труш.

Виконувач обов’язків начальника обласного управління Нацполіції Сергій Зюбаненко розповів:

“Дійшли до висновку, що даний захід, який буде напевно що проведений, він несе небезпеку в тому, що можуть бути порушення громадського порядку, можуть бути провокації ворога, які можуть потім використати у своїх засобах масової інформації для пропаганди. Тому рахуємо недоцільним проведення такого заходу.”

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.