На Тернопільщині двоє чоловіків незаконно видобували камінь

До розслідування залучать фахівців екологічної служби з метою встановлення породи каменю та суми завданих збитків.

31.03.2023
На Тернопільщині двоє чоловіків незаконно видобували камінь

У поліції Тернопільщини розповіли, що отримали повідомлення від жителя Бучача про те, що двоє невідомих видобувають корисні копалини у самовільно розробленому кар’єрі поблизу села Вербка Коропецької громади.

Коли правоохоронці прибули на місце події, видобувачів каменю в кар’єрі вже не було – вони втекли, залишивши заготовлені копалини та підручний інвентар.

Втім, правоохоронці встановили їх особи. Зловмисниками виявились двоє жителів Тлумацького району Івано-Франківської області. Згадане родовище розробили самовільно без відповідних дозволів.

З місця події поліцейські вилучили камінь, який був готовий до транспортування та підручні засоби з допомогою яких здійснювався видобуток.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу. 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.