На Тернопільщині чергова група добровольців бригади “Лють” проходить навчання

До первинного етапу навчання приступила чергова група бійців, які зараховані до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють». Вони пройдуть інтенсивну підготовку в умовах максимально наближених до реального бою.

22.03.2023
На Тернопільщині чергова група добровольців бригади “Лють” проходить навчання

Як кажуть у поліції Тернопільщини, слухачі тренуються стріляти, надавати домедичну допомогу, знешкоджувати диверсантів. Вишкіл проводять досвідчені інструктори.

“Бійці проходять навчання з тактичної медицини, вогневої і тактичної підготовки. Слухачі опановують дані навички, щоб і надалі виконувати поставлені бойові завдання. Хлопці мають велике бажання навчатися та стараються викладатися на повну, щоб засвоїти новий матеріал”, – розповідає інструктор.

У складі навчальної групи – люди різних професій, з різним досвідом, але усі мають потужну мотивацію – визволити рідну державу та захистити своїх близьких. Тому навчаються працювати злагоджено, аби стати однією командою. До основних завдань, які доведеться виконувати бійцям «Люті», належить: проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань тощо.

Змінив цивільну форму на військову доброволець з позивним «Капелан». Коли розпочалася війна хлопець повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України. Спочатку записався до територіальної оборони, був у складі добровольчого батальйону, проходив різні військові вишколи. Дізнавшись, що йде набір до “Гвардії наступу”, вирішив вступити до штурмової поліцейської бригади “Лють”. Тепер разом з однодумцями проходить навчання.

«Ми досить гарно і швидко усі порозумілися. Кожен з нас має різний досвід і ділиться ним. За невеликий проміжок часу в нас сформувався гарний колектив».

Набір до бригади Нацполіції “Лють” ще триває. Добровольці, які хочуть приєднатися, можуть подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або через Центри надання адміністративних послуг.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.