На Львівщині 11 сиріт отримають власне житло

Одинадцять дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із семи громад Львівщини отримають дев’ять помешкань.

15.11.2023
На Львівщині 11 сиріт отримають власне житло

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Житло для сиріт придбають у Стрийській (дві однокімнатні квартири), Сколівській (однокімнатна квартира), Мостиській (трикімнатна квартира), Козівській (однокімнатна квартира), Кам’янка-Бузькій (однокімнатна квартира), Радехівській (двокімнатний житловий будинок із земельною ділянкою та двокімнатна квартира), Старосамбірській (двокімнатна квартира), Новояворівській (двокімнатна квартира) міських та сільських радах.

Загальна вартість об’єктів становить 8,3 млн грн — майже 3 млн грн виділять з обласного бюджету, громади ж скерують 5,3 млн грн. Цього року на Львівщині вже закупили 24 житлові об’єкти (квартири і три будинки) для 26 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.