Міський голова Турки привітав з днем народження ексдепутата, який сидить у в’язниці

Ярослав Паращич, мер Турки Львівської області, нещодавно привітав з днем народженням колишнього депутата Михайла Дзюдзя, якого засудили на 6 років позбавлення волі.

20.08.2023
Міський голова Турки привітав з днем народження ексдепутата, який сидить у в’язниці
Колишньій начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Василь Курій.

“Визивайте санітарів.

Міський голова Турки, на офіційній сторінці міськради в соцмережах, привітав з днюхою колишнього депутата, а нині визнаного судом кримінального злочинця Дзюдзя, який «чалиться на нарах».

Я взяв обітницю не матюкатися, тому просто спитаю – люди добрі, ну ви нормальні, який заражений покусав ваш мозок???” – зазначив Курій.

Нагадаємо, Михайла Дзюдзя затримали на «гарячому» САП, НАБУ та СБУ.  Ексначальник Західного міжрегіонального управління Мін’юсту вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань хабар. Йшлося про те, що  Західне міжрегіональне управління не перевірятиме дотримання режиму відбування покарань ув’язненими та не здійснюватиме заходи контролю господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.