Медики у Львові виконали унікальну операцію дівчині з онкологією

Лікарні з трьох українських міст об’єдналися, щоб прооперувати дівчину, яка хворіє на рак кісток.

15.11.2023
Медики у Львові виконали унікальну операцію дівчині з онкологією

Про це повідомили в Першому медичному об’єднанні Львова.

Там розповіли, що медики виконали таку операцію як ротаційну пластику на кінцівках Юлії з Івано-Франківська. Вони видалили середню частину ноги, а нижню перевернули на 180 градусів і пришили задом наперед.

У 18-річної Юлії діагностували рак кісток. Спочатку вона лікувалася в рідному місті, однак недуга прогресувала. Тому щоб врятувати Юлію, їй потрібно було видалити уражену пухлиною кістку, а це означало ампутувати ногу на високому рівні.

Тому лікарі з трьох міст (Львова. києва та Івано-Франківська) об’єдналися, щоб боротися за якість життя дівчини. Так, вони вирішили провести рідкісну операцію — ротаційну пластику.

Операційне втручання минуло успішно. Пацієнтка вже повернулася до Івано-Франківська, де проходить курс хіміотерапії та продовжує боротися з раком.За словами медиків, коли в неї з’явиться більше сил вона зможе розробляти ногу, а згодом — готуватися до протезування.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.