МАГАТЕ запустило спостережну місію на Чорнобильській АЕС

Представники Міжнародного агентства з атомної енергії будуть присутні на всіх українських атомних електростанціях.

18.01.2023
МАГАТЕ запустило спостережну місію на Чорнобильській АЕС
Фото: умовне

Про це 18 січня у своєму твіттері повідомив очільник МАГАТЕ Рафаель Гроссі.

“Сьогодні я запустив місію підтримки та допомоги МАГАТЕ в Чорнобилі. Наші експерти залишатимуться на всіх українських АЕС, щоб надавати життєво важливу допомогу у забезпеченні ядерної безпеки в ці надзвичайно важкі часи”, — зазначив він.

Напередодні МАГАТЕ запустило місії на Рівненській та Південноукраїнській АЕС. Під контролем України є ще Хмельницька АЕС. Натомість Запорізька АЕС перебуває в окупації, але представники МАГАТЕ є там ще з вересня.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.