Франківця, який хотів купити автомобільні диски, ошукали на понад 20 тис. грн

“Продавець” перестав виходити на зв’язок отримавши передоплату.

18.05.2023
Франківця, який хотів купити автомобільні диски, ошукали на понад 20 тис. грн
Фото: умовне

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

42-річний мешканець обласного центру в інтернеті знайшов оголошення про продаж дисків для автомобіля. Він зв’язався з продавцем, аби домовитись про доставку товару, проте потрібно було внести передоплату.

“Чоловік здійснив передоплату в розмірі понад 23 тисячі гривень. Утім бажаного товару так й не отримав, а шахрай перестав виходити на зв’язок”, – розповідають у поліції.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.