Шахраї ошукали мешканку Тернополя на понад 300 тисяч гривень

Протягом року жінка вкладала свої кошти у різні фінансові операції.

27.05.2024
Шахраї ошукали мешканку Тернополя на понад 300 тисяч гривень

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

52-річна жінка звернулась до правоохоронців та розповіла, що в інтернеті натрапила на оголошення про «заробіток» у брокерській фірмі. «Інвестори» робили ставки і у випадку виграшу, гроші клієнтам поверталися з відсотком.

Аби отримати високий дохід тернополянка протягом року перераховувала кошти на різні фінансові операції. Деякі інвестиції для жінки обернулися успіхом, тому одразу й не зрозуміла, що насправді втрачає свої гроші. Як наслідок – потерпілу ошукали на 320 000 гривень.

“Далі до неї зателефонував «інвестор», який запевнив, що необхідно переслати ще 25 тисяч, аби заробити чималу суму. Потерпіла повірила й повідомила, що має тільки 5 тисяч, які згодом перерахує. Поліцейські оперативно зреагували й переконали жінку, що це – чергова пастка шахраїв”, – йдеться у повідомленні.

Тривають оперативно-розшукові заходи, аби встановити особу зловмисника.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.