Двоє дітей позбавлених батьківського піклування знайшли нову родину на Львівщині

У с. Мокротин Жовківської територіальної громади Львівського району двох дітей, позбавлених батьківського піклування влаштували на спільне проживання та виховання в дитячий будинок сімейного типу.

17.07.2023
Двоє дітей позбавлених батьківського піклування знайшли нову родину на Львівщині

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Діти віком: хлопчик 10 років та дівчинка 9 років є рідними між собою.

«Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, матеріальну та соціальну підтримку», – зазначив начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Загалом в області функціонує 42 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 288 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також 79 прийомних сімей, в яких виховується 147 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

“З питань створення дитячого будинку сімейного типу чи прийомної сім’ї, звертайтеся до служби у справах дітей Львівської ОВА за телефоном – (032) 235 44 56”, – йдеться у дописі.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.