Друга річниця масштабної ракетного удару по Яворівському полігону

Два роки тому, 13 березня, сталася одна з найбільших трагедій для Львівщини за час повномасштабної війни. Загинули понад 50 військовослужбовців, більше ніж 300 отримали поранення.

13.03.2024
Друга річниця масштабної ракетного удару по Яворівському полігону

13 березня окупанти випустили понад 30 ракет, зокрема, і по Львівській області. Частину з них ППО вдалося збити, частина – влучила у Міжнародний центр миротворчості та безпеки на Яворівщині, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Загинули понад 50 військовослужбовців, більше ніж 300 отримали поранення.

Як зазначив Максим Козицький, ймовірний навідник – 73-річний колишній майор КДБ Олександр Косторний, який живе на Львівщині. Його звинувачують у державній зраді. Сьогодні у Галицькому районному суді Львова продовжать розгляд цієї справи.

«Знайдемо всіх, хто допомагає pociї вбивати наших людей та нищити наші міста і села. Кожен відповість за свої дії. Спокою зрадникам, які прижилися на нашій землі, не буде ніколи. Вічна памʼять тим, кого ми втратили на Яворівському полігоні і від 2014 року. Болить за кожного та кожну. Щирі співчуття рідним. Відплата уже почалася», – звернувся до жителів області Максим Козицький.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.