Для прибирання снігу на Львівщині напоготові є 270 одиниць техніки

Впродовж 28-29 листопада на дорогах усієї області прогнозують ожеледицю, вдень місцями значний сніг та налипання мокрого снігу.

28.11.2023
Для прибирання снігу на Львівщині напоготові є 270 одиниць техніки

Про це повідомив заступник голови Львівської ОВА Юрій Бучко.

“Сьогодні проведено чергову нараду з підрядними організаціями, які відповідають за стан та експлуатацію доріг загального користування у Львівській області, щодо підготовки до їх зимового експлуатаційного утримання”, – йдеться у повідомленні.

Для очищення автошляхів області в дорожніх службах напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки.

“Сьогодні для забезпечення проїзду автомобільними дорогами державного та місцевого значення Львівщини вночі та вранці було задіяно: 41 одиниця спецтехніки; застосовано 374 т піщано-соляної суміші”, – наголосив Бучко.

Дорожники області працюють щоденно, продовжують очищати дорожнє покриття та обробляти протиожеледними матеріалами для ліквідації зимової слизькості.

“Водії, бутьте максимально уважними на дорогах, дотримуйтесь правил дорожнього руху та безпечної дистанції між транспортними засобами. В разі необхідності, звертайтеся на Гарячу лінію області: 112”, – підсумував заступник голови Львівської ОВА.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.