Дай тому, кого знаєш. Кому віриш. Кого перевіриш

Колись один мудрий чоловік сказав: “Руки, які дають, святіші за уста, які моляться”. Тому неймовірна вдячність усім, хто своїми пожертвами допомагає нашому війську знищувати нечисть.

14.10.2022
Дай тому, кого знаєш. Кому віриш. Кого перевіриш
Фото: умовне

Респект і тим, хто має наснагу акумулювати кошти і хист придбати необхідні речі. Усім без винятку, чи це великі “реєстрові” фонди, чи дрібніші волонтерські ініціативи.

Але маю одне питання. Долучившись до розкрученого всеукраїнського здвигу, приміром, Притули і перерахувавши йому кошти, ви, безперечно, зробили добру справу. Однак коли вам потрібно саперну лопатку для родича, бінокль для товариша, чи спальник для співробітника – ви йдете до Притули? Підозрюю, що 99,9 відсотків людей шукають необхідні речі самостійно, або звертаються до непафосних, але знайомих волонтерів.

Зрозуміло, що приємно відчувати себе частиною мегапроєкту, але дуже прошу включити в собі раціо і перед тим, як здійснити свій особистий транш на військо, подумати, до кого завтра прийдете по конкретну допомогу для близької вам людини.

Розумію, що пост може викликати дискусію, схвалення і критику. Насправді не ділю порядних волонтерів на “своїх” і “чужих”. Просто трошки захотілося нагадати, що бійцям потрібні і супутники, і дрони, і перископи, і оптика, і термобілизна зі спальниками.

Роман Онишкевич

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.