Почесний президент СК “Дніпро-1” Юрій Береза відреагував на скандальну пресконференцію Козловського

24 жовтня львівський олігарх та власник футбольного клубу “Рух” Григорій Козловський скликав велику пресконференцію.

31.10.2022
Почесний президент СК “Дніпро-1” Юрій Береза відреагував на скандальну пресконференцію Козловського
Юрій Береза

Шеф-редакторка інформаційного агентства “Центр новин” Ольга Витак розповіла, що Козловський запросив журналістів зробити “революцію” в футболі. Як виявилось, він не поважає не тільки футбольні організації: Козловський матюками звертався до журналістів, називав їх “соловйовими”, запитував, чи хрещені.

Як передає football24.ua, почесний президент СК “Дніпро-1” Юрій Береза висловився щодо нещодавнього виступу власника “Руху”.

“Хто такий Козловський? Він має відношення до футболу офіційно? Вам журналістам, потрібно менше звертати увагу на таких фріків. На жаль, ви, мабуть, є та причина, чому вони існують. Вони живляться тим. Їм потрібна сенсація, їм потрібна увага. Вони придумують цю сенсацію врешті-решт.

Ну нехай. Козловський хоче довести щось – нехай їде до мене. В окоп. І все вирішується. У 2014-му році він не пішов, а я пішов. Тебе образили. Ти як ображений хлопчик збираєш пресконференцію: “Я вам все скажу”. І що ти сказав? Якщо є порушення закону, якщо ти думаєш, що там якась мафія – нащо національна поліція? Ми ж не живемо у печерній державі, а у правовій. Попри військові дії. Я борюсь, щоб наша держава була правова. Щоб не Путін, Янукович чи Козловський вирішував, а народ.

Пройдуть нові вибори президента УАФ. Його оберуть. Будь ласка, обирайся. Що ти змінив? Пресконференція щось змінила? Нічого, абсолютно. Потряс повітря, і що? Нічого не міняється, і не зміниться. За великим рахунком мені навіть шкода Козловського. Коли ти постійно живеш у стані фріка, це все одно закінчиться, і ти станеш нецікавим. Ще трохи. Фрік живе коштом цікавості”, – зазначив Береза у коментарі журналісту Ігорю Бурбасу.

 

 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.