Зеленський підтримав петицію про відновлення декларування для посадовців і депутатів

Законопроєкт вже зареєстрований в Раді.

23.02.2023
Зеленський підтримав петицію про відновлення декларування для посадовців і депутатів
Фото: умовне

Президент України Володимир Зеленський підтримав петицію з вимогою відновити електронне декларування матеріальних статків посадовців і депутатів, повідомив голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

“Володимир Зеленський підтримав петицію щодо відновлення декларування статків посадовців і депутатів. Хочу подякувати президенту за підтримку мого законопроєкту №8071, який відновлює подання та перевірки електронних декларацій. Напередодні на підтримку законопроєкту №8071 виступили посли G7”, – написав Арахамія.

За словами Арахамії, законопроєкт уже включено до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради та створено робочу групу, щоб якнайшвидше забезпечити його ухвалення.

Зазначимо, петицію з вимогою відновити декларування статків посадовців і депутатів було оприлюднено 30 січня 2023 року, протягом місяця вона набрала понад 25 тисяч підписів, необхідних для розгляду.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україні закрили доступ до всіх публічних на той момент даних держслужбовців.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.