У Львівській обласній військовій адміністрації підвели підсумки попередньої кампанії декларування посадовців

Працівники сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Львівської обласної державної адміністрації узагальнили підсумки декларування працівників за 2021-2022 роки та провели навчання щодо заповнення електронних декларацій.

27.02.2024
У Львівській обласній військовій адміністрації підвели підсумки попередньої кампанії декларування посадовців

За інформацією Національного агентства з питань запобігання корупції 1 млн 547 тисяч декларацій подали публічні службовці всієї України за два роки. Як зазначається, кампанія декларування за 2021 та 2022 роки є унікальною та поки найскладнішою, оскільки в певних випадках одночасно необхідно було посадовцям подати 2, 3 декларації, а інколи – 4.

Враховуючи аналітичні дані, лише 1% посадовців Львівської обласної військової адміністрації не подали декларації, або зробили це несвоєчасно. Це зокрема особи, що вже не перебувають у трудових відносинах з адміністрацією та її структурними підрозділами.

«Декларування доходів – це не просто формальна процедура, а й важливий інструмент у запобіганні корупції та забезпеченні прозорості діяльності органів державної влади. Своєчасне та правильне заповнення декларацій – це відповідальність кожного декларанта та дієвий інструмент, який сприяє утвердженню принципів доброчесності та відповідальності у публічній сфері», – зазначає керівник апарату Тарас Грень.

Зауважимо, що НАЗК визначило ТОП 10 помилок в е-деклараціях загалом по Україні. Працівникам ЛОДА теж акцентували увагу на цих помилках, аби вони не допустили їх у заповненні своїх декларацій у наступних звітних періодах.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.