Заступник директора ЛКП «Львівспецкомунтранс» переправляв ухилянтів за кордон

Олександра Беднарського затримали 17 квітня після того, як він отримав 10 тис. доларів за організацію каналу виїзду за кордон для двох громадян України.

18.04.2024
Заступник директора ЛКП «Львівспецкомунтранс» переправляв ухилянтів за кордон

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із власних джерел в правоохоронних органах.

Олександр Беднарський вимагав у двох чоловіків по 15 тис. доларів з кожного (загальна сума — 30 тис. доларів). 17 квітня він отримав аванс за свої послуги, після чого був затриманий. Також відомо, що раніше посадовець львівського комунального підприємства вже отримав від іншого громадянина України 8 тисяч доларів. За цю суму Беднарський мав виготовити документи, як дозволили б ухилянту виїхати за кордон.

Попередньо дії затриманого кваліфікували як організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів. Відповідальність за цією статтею кримінального кодексу – від семи до дев’яти років позбавлення волі.

Олександр Беднарський обіймає керівну посаду у «Спецкомунтрансі» щонайменше з вересня 2016 року. Також він входив до міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби. ЛКП «ТФ Львівспецкомунтранс» — єдине комунальне підприємство у Львові, що надає послуги з вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот з міста.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.