В Івано-Франківську засудили зрадника, який готував держпереворот в Україні

Чоловікові призначено покарання – сім років позбавлення волі із конфіскацією майна.

10.08.2023
В Івано-Франківську засудили зрадника, який готував держпереворот в Україні

Як повідомляє Служба безпеки України, раніше суд виніс вироки трьом його спільникам.

Організатори держперевороту, серед яких троє громадян України та один – рф, розробили план насильницької зміни конституційного ладу.

Змовники створили та очолили громадсько-політичні організації у різних містах України та шукали шляхи надходження коштів із країни-агресора, звертаючись з цим питанням до її президента.

Реалізація плану мала відбутись через так звані «національні збори» та силове захоплення влади.

Аби повалити владу, вони підбирали та залучали в різних областях України колишніх військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які повинні були вчинити захоплення адмінбудівель, мостів, вузлів комунікацій, транспортних засобів та сховищ. Крім того, ці особи мали чинити насильство щодо представників влади.

Під час обшуків в змовників вилучили кошториси, списки учасників майбутніх незаконних владних та силових структур, маніфести до громадськості і силовиків, переліки необхідної зброї, майна та техніки.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.