Уродженка Тернополя стала переможницею конкурсу “Міс Японія”

Цьогоріч перемогу на «Міс Японія» здобула 26-річна модель українського походження Кароліна. Вона стала першою громадянкою Японії, яка виграла цей конкурс, будучи не японкою.

25.01.2024
Уродженка Тернополя стала переможницею конкурсу “Міс Японія”

Про це повідомляє BBC News.

“Існували расові бар’єри, і було складно бути прийнятою в якості японки. Те, що мене визнали японкою на цьому конкурсі, наповнює мене вдячністю”, – прокоментувала Шіїно після того, як її вручили корону.

Представники “Міс Японія” додали, що перемога Кароліни допомогла їм переусвідомити, що таке японська краса.

Кароліна народилася в Тернополі в родині українців у 1998 році. Переїхала до Японії у п’ять років після того, як її мати вдруге вийшла заміж – за японця. Дівчина подала заявку на конкурс “Міс Японія”після отримання японського громадянства у 2022 році.

Проте результати конкурсу викликали суперечки серед японців. У соцмережах почали активно обговорювати перемогу Кароліни і хейтити за те, що вона не може мати титул “Міс Японія”. Однак були і ті, хто підтримав дівчину. Зокрема, Кароліну підтримали і організатори конкурсу, які вважають, що дівчина чесно отримала свій титул.

“Японська краса існує не у зовнішності, не в крові, а міцно живе в нашому серці”, – зазначили організатори.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.