Українські захисники знищили на Запоріжжі російський ракетний комплекс С-300

Окупаційні війська продовжують втрачати техніку.

05.10.2022
Українські захисники знищили на Запоріжжі російський ракетний комплекс С-300
Ілюстративне фото

Підрозділи Сил оборони України знищили зенітно-ракетний комплекс С-300 в районі міста Токмак Запорізької області та уразили ворожі позиції в районах населених пунктів Гуляйполе та Оріхів.

Про це повідомляє у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ.

Крім того, 3 жовтня українські військові вдарили по понтонній та паромній переправах противника через річку Дніпро на Херсонщині. Загальні втрати ворога поки уточнюються.

Вдало попрацювала минулої доби й авіація, яка завдала 17 ударів.

“Підтверджено ураження 4 опорних пунктів, 11 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника.

Наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили один гелікоптер та 2 БПЛА ворога”, – йдеться у зведенні Генштабу.

Загарбники за минулу добу завдали 9 ракетних та 6 авіаційних ударів, здійснили понад 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.