Україна почала будівництво залізобетонної стіни на кордоні з Білоруссю

Україна на кордоні з Білоруссю зводить стіну, збудовано вже близько 3 кілометрів. Облаштовують кордон також і в регіонах, що межують з Росією.

11.11.2022
Україна почала будівництво залізобетонної стіни на кордоні з Білоруссю

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

«Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом — це інженерні загородження, які будують на Волині. Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо», — написав він. 

Тимошенко додав, що роботи ведуться, крім Волині, і на Житомирщині та Рівненщині. Крім того, українці зводять фортифікаційні споруди та облаштовують кордон також і в регіонах, які межують з територією Росії.

«Важливо, що над облаштуванням кордону системно працює обласна влада та місцевий бізнес. Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоб зупинити навіть гіпотетичне просування ворога», — зазначив заступник.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.