Україна конфіскувала активи президента російського клубу «ЦСКА» на 3 млн доларів

Кошти компанії Євгенія Гінера наразі перебувають на рахунках у банках.

02.05.2023
Україна конфіскувала активи президента російського клубу «ЦСКА» на 3 млн доларів

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, бенефіціарним власником підприємства на території України є громадянин рф – президент російського футбольного клубу «ЦСКА» та пов’язаний з державною корпорацією «РОСТЕХ», яка постачає зброю, військову техніку та боєприпаси для потреб збройних сил рф.

“У ході розслідування перевіряється інформація щодо правомірності отримання та використання банком понад 1,6 млрд грн кредиту для рефінансування, отриманого після введення військового стану в Україні“, – йдеться в повідомлені.

Раніше, за матеріалами правоохоронних органів, рішенням Вищого антикорупційного суду України активи громадянина рф – 88,89 % акцій українського банку стягнуто в дохід держави.

Досудове розслідування здійснюється за фактами пособництва державі-агресору та шахрайства з фінансовими ресурсами (ч. 1 ст. 111-2, ч. 2 ст. 222 КК України).

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.