У школах Німеччини навчається майже 210 тисяч українських дітей

Порівняно з попереднім тижнем це число збільшилося на 1683 особи. На той час було зареєстровано 207 919 дітей та підлітків. 

30.03.2023
У школах Німеччини навчається майже 210 тисяч  українських дітей
Фото: умовне

Кількість українських учнів, які зареєстровані у німецьких школах, досягла майже 210 тисяч. Про це 29 березня повідомили збори міністрів освіти та культури земель Німеччини в Берліні (KMK), пише “Європейська правда” з посиланням Berliner Zeitung.

Станом на тиждень з 20 по 26 березня федеральні землі повідомили про 209 602 дітей та підлітків з України, які навчаються у німецьких школах.

Наведені дані стосуються дітей, що ходять до загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних училищ.

Станом на кінець лютого у польських школах і дитсадках навчалися майже 188 тисяч українських дітей, які приїхали до Польщі після початку повномасштабного вторгнення росії.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.