У Львові демонтували ще один занедбаний кіоск

Відповідно до рішення виконкому від 25 червня 2024 р. комунальники демонтували тимчасову споруду на вул. Єфремова, 33-35.

29.07.2024
У Львові демонтували ще один занедбаний кіоск

Як повідомляє Львів. Містобудування, кіоск тут стояв багато років без жодних правових підстав.

“Власників павільйону також не вдалося знайти – схоже, ПП «Урожай», якому належала споруда, давно не існує”, – йдеться у повідомленні.

Тож розмальовану будку і навіс біля неї розібрали працівники КП «Адміністративно-технічне управління» спільно з Франківською РА. Райадміністрація ще має відновити благоустрій цієї території.

До слова, за останні три роки у Львові було демонтовано 108 незаконних споруд. Більшість з них на виконання рішення виконкому власники розібрали самостійно. Інші демонтували силами виконавчих служб. Наразі в роботі ще близько 50 МАФів, які незаконно стоять на вулицях Львівської громади.

Нагадаємо, Львівський виконком без виїзних комісій за поданням міського голови Андрія Садового підписав розпорядження про демонтаж МАФу, який належить підприємиці з інвалідністю Зіновії Голубінці на вулиці Пасічній, 22. Пані Зіновія орендує землю й просить продовжити договір оренди ділянки. Окрім того вона облаштувала за власні кошти дитячий майданчик на сусідній земельній ділянці. До слова, перешкоджання господарській жінки-підприємиці продовжується багато років, ще з 2008 року.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.