У Херсоні підірвали помічника гауляйтера Сальдо

У тимчасово захопленому росією Херсоні в автомобілі підірвали помічника окупаційного «глави адміністрації Херсонської області» Володимира Сальдо.

23.08.2022
У Херсоні підірвали помічника гауляйтера Сальдо
Ігор Телегін

Йдеться про Ігоря Телегіна.

Про це повідомляють українські Telegram-канали.

Інцидент стався близько 18.00. Поки що про стан колаборанта нічого не відомо. Як зазначається, місце вибуху оточили, до автомобіля нікого не підпускають.

У Telegram-каналі RESSENTIMENT, який веде офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін, повідомили, що Телегіна буцімто ліквідовано. За даними каналу, підрив авто здійснили партизани.

В окупаційній адміністрації Телегіна призначили «головою» «Департаменту зовнішніх зв’язків та внутрішньої політики».

Про Телегіна відомо, що він був фейковим «афганцем» і під час зустрічей зі справжніми ветеранами-афганцями змушував їх підтримувати окупантів. Він також мав нагороди, які йому ніхто не надавав.

У 2010 році зрадник намагався стати депутатом Херсонської міськради, 2020 року очолив Харківську обласну організацію політичної партії «Блок Володимир Сальдо», яку зараз ліквідовано.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.