У ГУР розповіли про діяльність українських партизанів у Криму

Кримчани чекають повернення у рідну гавань.

31.12.2022
У ГУР розповіли про діяльність українських партизанів у Криму
Фото: умовне

Представник Генерального управління розвідки України Андрій Юсов в етері телеканалу Freedom заявив, що жителі Криму відправляють дані про пересування російської техніки. 

“Безумовно – це інформація саме від місцевих жителів, які буквально масово і на кожному кроці інформують про дії окупантів і про те, що там відбувається. Це тільки стосується інформації, але далі це також різні дії інформаційного опору і дії, які мають спеціальний характер. Тому – так. Крим готується і українці – кримчани, кримські татари – готуються до звільнення Криму і повернення в українську рідну гавань”, – зазначив він

Представник розвідки підкреслив те, що в Криму фіксується зростання проукраїнських настроїв і розуміння того, що повернення півострова неминуче.

“Ворог не може цього приховати. Панічна підготовка, всі ці траншеї, бетонні споруди різні… Таким чином вони самі місцевому населенню показують, до чого готуються. Тому місцеве населення із задоволенням чекає українські сили оборони, які звільнять наш Крим”, – додав Юсов.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.