Це будуть визначальні місяці війни – секретар РНБО

росія готується до максимальної ескалації.

01.02.2023
Це будуть визначальні місяці війни – секретар РНБО
Фото: секретар РНБО Олексій Данілов

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів виданню “Sky News”. 

“Вона (росія) стягує все можливе, проводить навчання і тренування. Я можу сказати, що ми не виключаємо жодного сценарію в найближчі два-три тижні”, – сказав Данілов.  

Він також не виключив, що російський президент путін спробує знову атакувати Україну з півночі, півдня та сходу, як це було 24 лютого 2022 року. Можливо, це буде навіть приурочено до річниці вторгнення.

Секретар РНБО зазначив, що ті країни, які допомагають нам у нашій боротьбі, почали надавати максимальну допомогу.

“Ми пройшли через великий складний період, але я усвідомлюю, що головні бої ще попереду, і вони відбудуться цього року, протягом двох-трьох місяців. Це будуть визначальні місяці у війні. Ми обов’язково переможемо, тому що за нами стоїть весь світ”, – підсумував він.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.