Скажіть, де є людяність в тих людей, які скакали і втікали на самокатах, коли “дорізали” мою маму?

Сьогодні, 16 жовтня, об 11.50 перестало битися серце моєї мами Ганни. Вона прожила 78 років. Померла насильницькою смертю. Зарізали цигани 9 жовтня, коли вона поверталася з дачі в 19.45 вечора.

17.10.2023
Скажіть, де є людяність в тих людей, які скакали і втікали на самокатах, коли “дорізали” мою маму?

Напевне багато хто цю новину читав, і вона набула розголосу, бо стосується безпеки і життя багатьох людей, які мешкають в районі Голоско. Навпроти наших будинків є ліс і досить недавно там заселилися цигани. Вони і почали розбиратися тут хто головніший, і влаштовувати свої “забави”. Я думаю мешканці будинку будуть час від часу когось їм віддавати в “жертву”, якщо не будуть в змозі зорганізуватися і прогнати їз світ за очі. Це не їхня територія. Наші захисники воюють за українську територію – для того, щоб тут вбивали українців на вулицях нашого Львова? Думаю це питання має вирішити закон та наша громада.

Я є викладач, вчитель. Перше, що я виховую в молодих людях – людяність. Скажіть, де є людяність в тих людей, які скакали і втікали на самокатах, коли “дорізали” мою маму? Ви думаєте, що така доля не може спіткати Ваших батьків, братів і дітей? Бачите, що хтось лежить на землі, викликайте швидку. Це напевно більше зауваження до викладачів, вчителів Української академії друкарства, інституту фізкультури, які є в моїх друзях. Наші студенти безпорадні. Вони при вигляді крові втікають щосили геть! Кажу так, бо мала такі історії на своїх заняттях. Наші діти та і дорослі – безповідальні “зайці”! Ми вчимо, неясно що і чого. Але не того, щоб бути людьми – цивілізованими ЛЮДЬМИ.

Про організаційні питання я тут повідомлю пізніше.

Марія Назаркевич

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.