Питання риторичне – чи є корупція в Україні? А в світі? Вона є всюди

Це не виправдання корупції в нашій державі. Це варіант, коли хочеться, аби ви подумали над гіперболізацією цієї проблеми. Ще один різновид ІПСО задля скорочення постачання зброї в Україну. Недовіра.

31.10.2023
Питання риторичне – чи є корупція в Україні? А в світі? Вона є всюди

Так, корупція є. Але, як каже Зеленський, інформація про її рівень сильно перебільшена. Скільки вже іноземних емісарів- борців і перевіряючих сюди приїздило, оцінити підстави цього гвалту. Їхні голоси, що це не зовсім так, як це роздувають у ЗМІ різних рівнів, просто тоне у хвилі внутрішнього і зовнішнього хайпу.

Часом не розумію – ми хочемо підтримки світу чи самогубства, але з лайками в соцмережах та зашкальними переглядами в інтернет-змі?

Мудро аж ніяк не виглядаємо. Мали, що мали, бо був високий рівень довіри. Покричали разом із російською пропагандою і маємо, що є. На подив закордонних експертів. Такий прикрий шлях до самогубства немудрих мешканців країни, якій весь світ намагається допомогти вижити…

Світлана Хитрова

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.