Польські та львівські енергетики разом відкрили пам’ятник керівнику Львівських міських електромереж

Наприкінці травня представники SEP (Спілка енергетиків Польщі) завітали до ПрАТ «Львівобленерго» з офіційним візитом. У межах зустрічі сторони підписали угоду про партнерство та співпрацю між Ряшівським відділенням SEP і «Львівобленерго».

08.06.2023
Польські та львівські енергетики разом відкрили пам’ятник керівнику Львівських міських електромереж

Як повідомляє  8 червня «Львівобленерго», також польська делегація разом з львівськими енергетиками разом відкрили пам’ятник на Личаківському кладовищі керівнику Львівських міських електромереж Станіславу Козловському, якого вбили радянські енкаведисти у 1939 році у Львові. 

За сприяння адміністрації «Личаківського цвинтаря», працівнику Музею історії електрифікації Львівщини Андрію Крижанівському вдалося відшукати місце поховання Станіслава Козловського, яке донедавна було невідомим. ПрАТ «Львівобленерго» за свої кошти встановило пам`ятник на могилі цього видатного енергетика.  

Окрім цього, у межах візиту польські енергетики передали медикаменти для українських військових. Також представники SEP відвідали Музей історії електрифікації Львівщини. 

Зазначається, що львівські енергетики вже понад двадцять років співпрацюють і підтримують контакти з польськими колегами для обміну досвідом. У час війни Спілка електриків Польщі на постійній основі надає допомогу енергетичним компаніям, які постраждали від військових дій на сході та півдні України. 

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.