На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ

За минулий тиждень показник захворюваності виріс на 7,4%.

22.05.2024
На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ

Про це повідомляє Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

“За останній тиждень кількість захворілих на ГРВІ становила 2947, у попередній тиждень таких випадків було 2745. Серед нових хворих, майже 57% — це діти віком до 18 років, їх — 1670. Із них 981 школярів — це 58,7% від усіх захворілих дітей. Порівняно з попереднім тижнем, бачимо ріст захворюваності серед дітей на 2,9%, а серед школярів — зниження на 0,5%”, — йдеться у повідомленні.

Також в обласному центрі контролю і профілактики хвороб кажуть, що госпіталізували за тиждень 131 людину, з них 74 дитини. Кількість госпіталізованих збільшилася на 39,4%.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.