На Тернопільщині засудили стрільця, який залишив військову частину

Стрільця-снайпера за самовільне залишення військової частини засудили до 5 років в’язниці.

24.08.2023
На Тернопільщині засудили стрільця, який залишив військову частину

Як повідомляє “Zaxid.net”, чоловік понад 9 місяців був вдома та роз’їжджав областю, поки його не викликали прокурори Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. В суді чоловік визнав свою провину.

Жителя Чортківського району під час мобілізації було призвано на посаду стрільця-снайпера.

«Військовослужбовець мав прибути вчасно на службу до військової частини о 8:30 15 вересня 2022 року. Однак, не маючи на це поважних причин обвинувачений не з’явився та, надалі, проводячи час на власний розсуд, о 9:00 20 червня 2023 року добровільно прибув за викликом органу досудового розслідування до Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону», – йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду від 21 серпня.

В суді обвинувачений визнав свою провину. Тернопільський міськрайонний суд призначив військовослужбовцю покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

 

 

 

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.