На Тернопільщині підприємець замовив підпал трьох авто партнера

Вартість збитків становить близько 5 мільйонів гривень. 

09.01.2023
На Тернопільщині підприємець замовив підпал трьох авто партнера
Фото: умовне

Як розповіли у Тернопільській обласній прокуратурі, про підозру повідомили організатору та виконавцю, які у складі організованої групи умисно знищили майно колишнього бізнес-партнера (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263  ч. 2 ст. 307 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у підприємця, у зв’язку із суперечностями в бізнесі з потерпілим, виник злочинний умисел на пошкодження майна останнього.

До вчинення протиправних дій організатор залучив двох виконавців та пособника, які впродовж вересня – грудня 2022 року умисно підпалили 3 автівки преміумкласу, що належать потерпілому та його близькому оточенню.

Сукупна вартість спричинених збитків внаслідок знищення транспортних засобів шляхом підпалу сягає близько 5 мільйонів гривень. 

До суду подані клопотання про зміну підозрюваним запобіжних заходів на  тримання під вартою. 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.