На Тернопільщині переселенець осквернив прапор України

У Вишнівці Тернопільської області переселенець зі Сумщини Геннадій Кулик висмаркався у прапор України.

09.11.2023
На Тернопільщині переселенець осквернив прапор України

Інформацію на своїй Facebook-сторінці оприлюднив тернопільський журналіст Сергій Сінкевич.

Переселенець висмаркався у прапор України. Перехожі викликали поліцію.

“Сьогодні, о 14.40 поліцейські затримали такого собі Геннадія Кулика, який висморкав свої соплі в прапор України. Це відбулось біля магазину, на бульварі Шевченка міста Вишнівець. На обурення перехожих сопливий Гєна відповів зухвало, і люди зателефонували на 102. Поліцейський патруль прибув швидко, втекти зашмарканий не встиг, і його “взяли за сраку”. Що про нього відомо? Має 60 років, переселенець з Охтирського району Сумської області, коли втік від війни – купив хату у селі Вишнівецької громади, де і мешкає. Явно бухає, бо на момент затримання від нього потужно тхнуло. Експертиза “алкогольний показник” уточнить… До протоколу увійшли не лише покази свідків. Мають правоохоронці й кадри відеоспостереження. Факт наруги над державним прапором підтверджується. Кримінальна стаття 338 ч.1 передбачає позбавлення волі від шести місяців до трьох років“, – відзначив Сергій Сінкевич.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.