На Львівщині судили браконьєра, який застрелив лося

Суд визнав винним 37-річного дрогобичанина, який попри заборону застрелив тварину, занесеного до Червоної книги України.

22.02.2024
На Львівщині судили браконьєра, який застрелив лося

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

4 лютого у ліс поблизу села Солонське Дрогобицького району прийшов 37-річний чоловік з мисливською зброєю. Там чоловік помітив самця лося європейського, який занесений до Червоної книги.

Попри заборону на полювання до скасування воєнного стану та всупереч нормам закону “Про Червону книгу України” близько 11:00 чоловік здійснив смертельний постріл у шию тварини. Чоловіка затримали єгері.

Провадження розглядали у спрощеному порядку. Обвинувачений повністю визнав свою провину. Суд розглянув матеріали справу і визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку та призначив йому покарання — штраф у розмірі 18 700 гривень.

Вирок суду має бути виконаний не пізніше 10-денного терміну з дня набрання законної сили.

Нагадаємо, нещодавно на території мисливських угідь Червоноградської міської організації Українського товариства мисливців і рибалок браконьєри вбили двох козуль.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.