Мирон Маркевич пожалівся на дилетантів у «Карпатах»

Наставник “Карпат” Мирон Маркевич розповів про майбутні зміни у львівському клубі.

12.06.2024
Мирон Маркевич пожалівся на дилетантів у «Карпатах»
Мирон Маркевич / фото: ФК Карпати

Про це повідомляє football24.ua.

“Домовилися, що працюємо далі. Матківський сказав, що не знає, звідки це все почало рости, хто це нагнітав. Сказав, що в мене два роки контракту, що вони навіть не розглядали іншого тренера. Плюс Русол приїхав – переговорили. Андрій поки що приїхав, щоб ознайомитися, тому що він ще рахується в СК Дніпро-1. Треба ще звільнитися звідти.

Ми переговорили. Якщо він приїжджає та береться до ролі генерального директора, тоді будемо співпрацювати з ним. Я працював з ним в Дніпрі – у нас не було проблем. Він – футбольна людина, мені легше буде. Не хочу нікого ображати, але з дилетантами важко”, – зазначив Маркевич.

Наставник “Карпат” наголосив, що має на увазі багатьох футболістів та не хоче переходити на персоналії, а також додав, що основне – це комплектація, бо вона провалена.

“Залишилося 10 днів до збору команди, а ми підписали лише одного гравця. Можливо, завтра підпишемо другого. Ніби домовилися, але ще рано говорити. Танковський? Я не знаю, про Танковського – ні, я нічого не погоджував. Танковський – один з кандидатів, але моєї згоди поки немає. Цей потенційний новачок – це з моєї подачі, я його знайшов. Це іноземець. Єдиний, кого ми підписали – це Кузик. Це я домовився. Поки така ситуація. Надіємося, що через 10 днів картина кардинально поміняється. Нам треба мінімум 7 гравців. Це вже робота буде… І Русол пообіцяв включитися. І там є в нас шеф-скаут – хай працює”, – поділився Маркевич.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.